ANGELLUM SVIJET

Dobrodošli u Angellum svijet!

Da bi zaokružili cijelu priču i podigli svu ovu čudesnost na najviši mogući nivo, najviše zbog svih srdaca koja je Angellum osvojio i koji su nam dali do znanja koliko su im životi uljepšani njegovim dolaskom u njihove živote, stavili smo srce i vrijeme u stvaranje Angellum svijeta.

Digitalizirali smo pristup Angellum platformi te na web stranici http://angellumworld.com možete napraviti profil sa jedinstvenim aktivacijskim ključem koji dobijete pri kupnji Moje priče.

Angellum svijet je čudesno stvoreni virtualni svijet koji svakodnevno može obogatiti Vaš svijet.

Sa vlastitim profilom kojeg kao roditelj kreirate djetetu, mogućnošću povezivanja sa drugim profilima (uži prijatelji i rodbina), dobivate i mogućnosti slanja poruka, objavljivanja fotografija kao i preuzimanja sadržaja poput bojanki. Naravno, to nije sve! Najzanimiljivija će zasigurno biti pisma koja će roditelji pisati jednom godišnje svom djetetu, međutim bez mogućnosti mijenjanja sadržaja naknadno, jer se pisma zaključavaju! Osim pisama, na raspolaganju imate i cijeli timeline za pisanje statusa svaki dan, odnosno vođenje virtualnog dnevnika.

Poručujemo da je ovo tek početak i da će Angellum svijet svakim danom postajati sve bolji i bolji. Sve upute kao i tutorijali za korištenje biti će objavljivani na https://angellum.hr blogu.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem inbox-a na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/angellumHR/

https://www.instagram.com/angellum_hr

email-a: info@angellum.com

Angellum možete pronaći na sljedećim mjestima https://angellum.hr/pronadi-nas.

Dobrodošli u Angellum svijet! Čudesno je imati Vas za partnere.

Pratite nas na društvenim mrežama: