Dragi naši, neprestano radimo na tome kako bismo Vam bili što bliži i dostupniji! Osim Hrvatske i BiH, Angellum je izravno dostupan i u Njemačkoj.

Znamo koliko je život u tuđini u isto vrijeme, a na različite načine – i lakši i teži. Nosi teško breme života izvan Domovine, daleko od djedovine, a nerijetko daleko i od bližnjih i prijatelja.
Angellum Vam omogućava da dašak onoga što poznajete i za čime čeznete, udahnete u svoj dom. Pomozite nam da Vas učinimo radosnijima! 😊

Angellum možete naručiti i kao poklone za različita slavlja Vaših bližnjih, prijatelja i poznanika – za krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, mlade mise, za useljenja, rođendane ili jednostavno kao divan znak pažnje kojemu ne treba poseban povod.

Kontaktirajte nas i dat ćemo sve od sebe da najljepše katoličke darove proizvedene u Hrvatskoj dostavimo upravo do ulaznih vrata Vaših domova!

Možete naručiti putem našeg webshop-a ili putem ebay-a.

I za kraj još nešto! Često nas pitate je li moguće da pošaljemo na adresu u HR ili BiH kao poklon od Vas, da moguće je! Javite nam se za dogovor i sve organiziramo. 😉

Link webshop

Ebay