Rijetke su te neke sitnice koje nas oduševe na prvi pogled. Jedna predivna knjiga u meni je izazvala toliko emocija da je zaslužila cijelu jednu priču na mom blogu.

Razmišljala sam kako to sročiti u jednu objavu na instagramu ali premalo je znakova kojim bi mogla opisati svoje osjećaje i sve ono što sadrži „Moja priča, Angellum“ – knjiga djetinjstva.

Za Angellum radosnicu sam čula preko drage prijateljice. Prvo me privukao vanjski dizajn knjige. Predivne kožne korice sa zlatnim otiskom i to što mogu zapisivati događaje sve do desete godine djetetova života. A onda sam pročitala i njihov slogan „Angelluma, Stvoren čudesno“ i to je bilo to. Emotivna kakva jesam pogotovo nakon što sam postala mama odmah sam naručila jednu za Laru i jednu za drugu bebicu <3.

Na tržištu je puno radosnica ali nijedna me nije toliko oduševila. Angellum knjiga djetinjstva za dječake i djevojčice, prati sve važne događaje u razvoju djeteta od rođenja pa sve do desete godine života. Mislim da se najviše bitnih trenutaka koje pamtimo cijeli život događaju tek nakon prve godine života. Prve riječi, prve rečenice, najdraže pjesmice, spavanje / nespavanje, odlazak u vrtić, prvi prijatelji, putovanja, odlazak u školu… Sve to možete zabilježiti u ovoj radosnici. Još jedna stvar po čemu se ova knjiga djetinjstva ističe je to što je ovo katolička radosnica. A budući da je danas blagdan Sv. Ante, jednog od mojih najdražih svetaca odlučila sam vam predstaviti ovu radosnicu koja na jedan tako poseban i emotivan način čuva uspomene i zaokružuje priču djetetova odrastanja. Unutrašnjost je puna zanimljivih rubrika i predivnih biblijskih citata, a sve zaokružuju posebni detalji kao što je pismo roditelja djetetu na kraju. Svaka stranica je u meni izazvala pravi val emocija, oči su mi bile pune suza.

Moje oduševljenje kad su mi knjige stigle ste mogli vidjeti na nekoliko insta-storija. Puno vas mi je odgovorilo na priče kako su u potrazi za idealnim poklonom za krštenje i da sam vam dala odličnu ideju. Čitali ste mi misli jer i ja smatram da je ovo jedan od najljepših poklona za krštenje. Često zaboravimo da smo katolici, a ova knjiga će vas svakim svojim citatom i rubrikom podsjetiti na to.

Danijela Kušec Šola