Angellum – „Moja priča“ 

„Jednog dana, šećući po rajskim prostranstvima, dragi Bog je smislio savršen plan. Shvatio je da na Zemlji treba jednu posebnu osobu, drukčiju od svih do sada stvorenih. Htio je da ta osoba živi na Zemlji, da ljubi i ljubeći stvara. Bog je bio jako sretan što će stvoriti baš tu osobu.“

Stvoren čudesno… Moja priča nije običan dar! 

Moja priča ostaje i svakim danom dobiva na svojoj vrijednosti. Ne bilo kakvoj vrijednosti, nego onoj srcu najvažnijoj. Možete li zamisliti koliko nježnosti i ljubavi će probuditi u djetetu kada kao odrasla osoba bude čitati svoju priču?

Moja priča je kršćanska radosnica, knjiga djetinjstva koja čuva sve vrijedne uspomene na prvih 10 godina odrastanja. Osim toga pazili smo na svaki detalj kako bismo vam olakšali i napravili spreman dar za darivanje. Knjigu krase kožne korice sa zlatotiskom, a također smo pazili i na dodatnu vrijenost pa tako knjiga dolazi u dvije verzije Premium (knjiga&vrećica) ili Exclusive (knjiga&kutija&vrećica) dostupne u verziji za curice i dječake.

Moju priču možete naručiti putem našeg webshop-a (isporuka putem GLS-a) ili je možete pronaći kod naših partnera u skoro svi većim gradovima. 

Angellum uspomena za cijeli život! ♥️