Tko zna koliko puta ste birali onaj ‘pravi’ dar za neku blisku osobu i važan dan u životu. Takvim potragama je došao kraj, jer nema sumnje kako ćete se već na prvi pogled zaljubiti u ponudu našeg Angellum store-a ; nove trgovine u Solinu, na adresi Stjepana Radića 34 B, gdje ćete pronaći pregršt profinjenih darova.

Angellum je čudesno stvoren upravo za sve bitne događaje u životu kada tražite odgovarajući dar za krštenje, vjenčanje, useljenje, rođendane i slično.

Presretni smo što smo realizirali svoju ideju i iako je tek sada naš mali raj svečano otvoren, već neko vrijeme radimo, a vaše reakcije su neprocjenjive. Hvala vam zbog toga!

Možda već znate, ali da ponovimo još jednom. :)

Ponuda Angelluma uključuje kršćansku radosnicu ‘Moja Priča’, koja čuva uspomene tijekom prvih deset godina odrastanja. Knjigu krase kožne korice sa zlatotiskom, a dolazi u dvije verzije – Premium i Exclusive dostupne u verziji za djevojčice i dječake.

Ukoliko ste u potrazi za darom, koji je pogodan za sve prigode, Angellum ima ‘Citate na platnu’, a tu je i ‘Zlatotisak u metalnom okviru’ eloksiran u zlatnoj ili srebrenoj boji unutar kojeg se mogu nalaziti 3 različita teksta: molitva Anđele čuvaru mili, Hvalospjev ljubavi te Blagoslov doma.

Bilo da slavite vlastito vjenčanje, djevojačku, krstite dijete, slavite bilo kakvu obljetnicu ili vodite vlastiti posao, a želite sačuvati fotografije uzvanika ili korisnika vaših usluga, kao i njihove dobre želje i pohvale, Angellum Guestbook Creating Memories je izbor za Vas.

Kreativan mali tim vrijedno radi kako bi svaki proizvod bio savršen, jer ipak je riječ o uspomenama koje ostaju za cijeli život. Dosad ste mogli naručiti Angellum online, ili uži dio asortimana pronaći kod naših partnera diljem Hrvatske i BiH, no ipak smatramo kako je ljepši osjećaj kada u trgovini kupite dar.

Ovaj početak divna je uvertira u sve ono što vam pripremamo u bliskoj budućnosti…

Sve navedene kreacije možete pogledati unutar prekrasnog ambijenta novootvorenog dućana u Solinu, ali i na Facebook i Instagram stranici Angelluma.

Također nas možete pratiti i na društvenim mrežama:

Facebook link: https://www.facebook.com/angellumHR

Instagram link: https://www.instagram.com/angellum_hr?igsh=cTFvM2VvN3c3MWRt